14-02-2008 Vertrek

Door: Fop & Maura

Blijf op de hoogte en volg Fop en Maura

19 Februari 2008 | Nederland, Oud-Beijerland

Om 3 uur ´s nachts ging de wekker voor de start van onze huwelijksreis. Het besef dat we een mooie reis gingen maken kwam pas nadat we een beetje wakker geworden waren, rond een uur of 7.30 uur. Fop´s vader was zo heldhaftig om ons op dit vroege tijdstip naar schiphol te brengen.

Eerst een kleine tussenstop in London en daarna echt door naar MIAMI!! De vlucht duurde bijna 10 uur, maar gelukkig duurde het voor ons gevoel niet zo lang. We vermaakten ons prima met nep-champagne en tekenfilmpjes. Onze koffers hebben de reis ook gehaald al moesten ze dat wel eerst 2 keer controleren in London en na onze vorige ervaring met Heathrow waren we daar een tikje bezorgd om. We kwamen al aardig in de stemming toen we vlak voor de landing over de schitterende azuur blauwe zee van de Bahama´s vlogen!

Na aankomst in Miami besloten we de super shuttle te nemen naar ons hotel. Echter super is maar relatief, zoals ook bleek…. Voor een rit van ca 20 minuten (zonder file) hebben we 2 uur rondgedwaald in de shuttle voordat we bij het hotel aankwamen…..

Het aanzicht van het hotel: mooi helder groen verlicht in de stijl van South Beach.
Lobby van het hotel: chique hotel.
Kamer van het hotel: youth hostel stijl :-o Maar wel met een kingsize bed ;-)

´s Avonds besloten we vanaf het hotel, langs het strand richting south beach te lopen om zo indrukken op te doen van Miami. En echt je ziet hier vanalles van lamborghini´s tot gepimpte dames! Iedereen komt om te zien en gezien te worden!