27-02-2008 Guamache, Isla Margarita, Venezuela

Door: Fop & Maura

Blijf op de hoogte en volg Fop en Maura

28 Februari 2008 | Venezuela, Caracas

Vandaag een bliksembezoek aan Isla Margarita, Venezuela. Niet dat de boot maar heel even bleef liggen, maar wij zijn niet zo lang aan wal geweest. We hadden al gehoord dat er niet zoveel te beleven is, je moet uitkijken waar je heen gaat, je selectief moet zijn met de spullen die je daar kwijt kunt raken en een (beperkt) risico voor Malaria. We hadden dus besloten alleen even lekker naar het strand te gaan en voor de rest een lekkere rustige dag op de boot te houden en dat is ook aardig gelukt hoor.

Eerst heerlijk lang uitgeslapen en in het restaurant met 4 Engelsen en 2 Canadezen op ons gemakkie zitten lunchen. Daarna dus van de boot af naar het strand gegaan en even van het zonnetje genoten. Daarna zijn we op de boot bij het zwembad verder gegaan met het genieten van het zonnetje, omdat we op het strand een beetje gezandstraald werden en we op de boot onbeperkt drankjes gebracht kregen.

Gelukkig heeft Fop van de Miami boatshow een paar hele dikke boeken vol met gigantische jachten meegenomen, dus die vermaakt zich ook wel. Maura is ook goed op weg met het verslinden van een paar dikke pillen.

Vanavond gaan we van het buffet genieten in het Horizon Court, waarna we in onze hut een filmpje gaan kijken met een heerlijk glas van onze in Curaçao gekochte Chileense wijn.

• 28 Februari 2008 - 10:15

Steef En Paultje:

hallo jullie lieve drankorgeltjes..
    dus Isla Margarita viel een beetje tegen? jammer zeg. gelukkig zien jullie veel meer. geniet er nog effe van! hele dikke knuf!!!

• 28 Februari 2008 - 11:09

Lennaert:

Biertje erbij altijd lekker

• 28 Februari 2008 - 12:57

J & V:

Goh je ziet nog meer landen dan op onze wereldreis! Super! ENJOY ! x

• 28 Februari 2008 - 20:03

Mmmtjeppptje:

Chique al dat reizen, eten, drinken en zonnen.

• 29 Februari 2008 - 21:51

P&P:

En we gaan nog niet naar huis....nog lange niet, nog lange niet enz.!
    Hoewel.... Fop en Maura komen bijna thuis!
    Je zou van de storm hier bijna zeeziek worden. Dus....nog steeds tijd om vakantie te vieren om de zes wittebroodsweken vol te maken toch?
    Jullie zijn nu bijna ... weken getrouwd!