17-02-2008 Dominica - Reisverslag uit Roseau, Dominica van Fop en Maura Groot - WaarBenJij.nu 17-02-2008 Dominica - Reisverslag uit Roseau, Dominica van Fop en Maura Groot - WaarBenJij.nu

17-02-2008 Dominica

Door: Fop & Maura

Blijf op de hoogte en volg Fop en Maura

19 Februari 2008 | Dominica, Roseau

Na een wat schommelige vaart naderen wij Dominica en werden we al vrij vroeg wakker. Ons ontbijt werd rond 8:00 uur op onze kamer bezorgd. Alles voorbereiden en op naar het startpunt van onze excursie van deze dag met Dominica’s favourites op het menu.

Ook dit weer in een minibusje over hobbelige weggetjes naar een mooi uitzichtpunt, langs de Trafalgar Falls, op de springfield plantage een heerlijk vruchtensapje en een stop bij de Emerald Pool.

Het is een behoorlijk groot eiland met tropisch regenwoud, mooie watervallen en heel veel putholes. Erg leuk om zo over het eiland te crossen. Eenmaal terug op de boot hadden we uitgepuzzeld dat het, mede door de warmte, toch wel gunstig is om ons frisdrankverbruik op de boot voor een vast bedrag af te kopen.

• 19 Februari 2008 - 13:31

Steef:

Hoi Mop en Faura!!!
    wat goed om te lezen dat jullie het leuk hebben! geniet er maar lekker van.
    hier alles goed, in Europa is het koud. en mistig dus word maar extra bruin daar. veel plezier en hele dikke KNUUUUF van flying Steef

• 19 Februari 2008 - 14:19

Yvonne En Rob:

Hee jullie op het huwelijksbootje! Geniet er maar van hoor, we volgen jullie op de voet. Lijkt me heerlijk, in de zon dobberen op zee en leuke uitstapjes op de eilanden.
    Wij vertoeven nog steeds op de ski's, maar ja, dat is ons voordeel om in Noorwegen te wonen!

• 19 Februari 2008 - 14:29

Nicholas,Sabina&Dave:

Hallo Fop & Maura het was geweldig om jullie te ontmoeten, hier in Miami.
    Ik zal de knuffels met mijn ouders meesturen naar Nederland en dan komt het wel op de juiste plek terecht.

Groetjes en nog veel plezier met jullie huwelijksreis.

P.S niet zeeziek worden...

• 19 Februari 2008 - 15:15

Paultje:

Ah die Maura en Fop! leuk zeg! nog heel veel plezier daar...hebben jullie die schnappi mee genomen op boot?! groetjes ciao Paul

• 19 Februari 2008 - 20:07

Jeroen:

Als ceremoniemeester vind ik de reis prima geregeld ;) Vermaak jullie en denk niet teveel aan thuis... maar ook niet te weinig ;) groet J & V :-D

• 19 Februari 2008 - 20:18

Jo-Ann:

Hi lovebirds on the loveboat!!!
    Klinkt allemaal heel erg leuk! Geniet ze!!