20-02-2008 Saint Thomas, US Virgin Islands - Reisverslag uit Charlotte Amalie, Amerikaanse maagdeneilanden van Fop en Maura Groot - WaarBenJij.nu 20-02-2008 Saint Thomas, US Virgin Islands - Reisverslag uit Charlotte Amalie, Amerikaanse maagdeneilanden van Fop en Maura Groot - WaarBenJij.nu

20-02-2008 Saint Thomas, US Virgin Islands

Door: Fop & Maura

Blijf op de hoogte en volg Fop en Maura

21 Februari 2008 | Amerikaanse maagdeneilanden, Charlotte Amalie

Zoals gezegd moesten we om 6.15 uur al verzamelen voor een douane inspectie. Gelukkig verliep dit allemaal soepel en kregen we weer een stempeltje dat we ook van het schip af mochten. Onze excursie was ook al vroeg gepland, dus dat kwam wel mooi uit.

We hebben een boottocht gemaakt op een powerboat. De duikbrillen voor het snorkelen werden voor de start van de tocht al uitgedeeld en al snel begrepen wij waarom. De boot ging zo hard en dook zo vol overtuiging in de golven dat we door de duikbrillen onderweg meer onder water hebben gezeten dan erboven. Wel spectaculair! De captain was een lollige Amerikaanse macho met grappige grappen.

Eenmaal aangekomen op de snorkellocatie schitterend gesnorkeld tussen de stingray’s, zeeschildpadden, baracuda en mooi gekleurde gupjes. Eenmaal terug op de boot werden we voor de terugweg getrakteerd op “all you can drink rum punch”. Aangezien de punch annanassap bevatte heeft Fop ook Maura’s rum punches maar opgedronken. Gelukkig was de terugweg een stuk rustiger en werd de sfeer op de boot steeds beter ;-)

Na terugkomst natuurlijk nog even wezen shoppen. Beetje jammer dat alle 400 shops alleen maar juwelen, diamanten en horloges verkopen :-o ’s Avonds op de boot ge-line danced op country en western muziek (althans geprobeerd), een maansverduistering gezien en vermoeid in coma gevallen.

Jullie kunnen ons cruiseschip ook op internet volgen. Op de site van www.princess.com ga je in de horizontale menubalk naar "Learn about our cruises" en vervolgens "ships". In de lijst met schepen kies je "Sea Princess". Tussen de informatie over het schip kun je onderin klikken op “Sea Princess Bridgecam”. Dit zijn live beelden van de webcam op de brug van ons schip.

• 22 Februari 2008 - 10:43

Gaston:

Wat supergaaf allemaal! Het klinkt alsof jullie nog steeds heel druk bezig zijn ipv uit te rusten ;). Geniet er nog van! Groetjes, Gaston

• 22 Februari 2008 - 11:07

Wouter:

Kan me niet voorstellen dat jullie van tevoren wisten welk land bij al die vlaggetjes hoorden ;)

Geniet!

Wouter

• 22 Februari 2008 - 13:03

Jo-Ann:

Ben zo jaloers!!
    Grappig van die rum punch, dat Maura die niet gedronken heeft. In de "painkiller" zit namelijk ook ananassap!!!

• 22 Februari 2008 - 21:19

Patrick En Gaby:

Aan de foto's te zien en uit de berichtjes te lezen hebben jullie echt een droomvakantie. Perfect! Heel leuk om op deze manier een beetje mee te mogen leven. We wensen jullie nog meer leuke en spannende dagen toe. Heel veel plezier!!!

• 22 Februari 2008 - 22:12

Patrick En Gaby:

• 23 Februari 2008 - 14:05

Jeroen:

Hoezo VIRGIN islands hahahaha super te zien dat jullie je vermaken x veel plezier ;)

• 23 Februari 2008 - 20:31

Mmmtjeppptje:

Het is fantastisch op deze manier een beetje met jullie mee te genieten. Leg jullie spannende avonturen goed vast.
    Geniet er maar van!!!!